Vuonna 1988 perustettu Hullu Poro Oy on Levin matkailukeskuksessa sijaitseva yksityissomisteinen matkailualanyritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. 

Hullu Poro käsittää muun muuassa Hotelli Hullu Poron, Levi Center Hullu Poron sekä lukemattomia ravintoloita ja hyvinvointipalveluja. Hullun Poron vahvan kasvun tueksi verkkosivusto uusittiin vastaamaan heidän tarpeitaan. Sivustolla kohderyhmäajattelu on vahvassa osassa ja sivuston sisältö mukautuu käyttäjän kohderyhmän ja tarpeen mukaan. Kohderyhmäajattelu helpottaa käyttäjää löytämään hänelle olennaiset sisällöt ja lyhentämään polkua tiedonhaussa. Yli puolet sivuston käyttäjistä surffailevat mobiililaitteilla ja etsivät tietoa palvelutarjonnasta paikan päällä, joten mobiilioptimointi oli tärkeässä roolissa sivustoa kehittäessä.

Hullun Poron sivustot käsittävät kaksitoista eri kieliversiota WordPress Network –asennuksena, jolloin kaikki sivustot majailevat saman asennuksen alla. Network-asennuksen etuja on muun muuassa sivustosisällön hallinnan helppoudessa ja sisältöjen ristiinlinkityksissä alisivustojen kesken.

Digitaalisen markkinoinnin aikakaudella sosiaalinen media otettiin huomioon integroimalla Facebook, Instagram ja Youtuben yhtenäiseksi osaksi sivustoa. Ettei Hullu Poron tapahtumatarjonta jäisi vain sivuston omaan käyttöön, integroimme Hullun Poron tapahtumat myös Levi.fi –sivuston tapahtumiin, joka edistää koko alueen tapahtumamarkkinointia.

Hullun Poron ja Rev Devin menestyksekäs yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2014 ja olemme jatkossakin tukemassa heidän kasvuaan.

Tustustu sivustoon

Käytettyjä teknologioita:
WordPress

Projant Oy on ostanut Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017 voimaan tulleella kaupalla. Lue lisää.