Kannustalo on keskisuomalainen talotehdas, joka on tunnettu talojensa kauneudesta ja laadusta. Sen vahvistaa lukuisat asuntomessuvoitot ja RTS-tutkimuksen ulkonäkömittarin ylivoimaiset ykköstilat. Ei Kannustalo ole ihan syyttä Suomen kopioiduin talotehdas.

Kannustalon verkkosivusto uudistettiin vastaamaan nykypäivän vaatimustasoa. Sivusto nojaa vahvasti talomalliston pohjalle ja kaikki valinnat sivuston toiminnallisuudessa perustuvat siihen. Talomallien ohessa Kannustalon edustajat ovat olennainen osa heidän liiketoimintaansa, joten edustahahaku ja toistuva ristiinlinkitys tapahtumista, talomalleista ja sisällöstä ohjaavat aina yhteydenottoon lähimpään edustajaan.

Sivusto on täysin päätelaiteriippumaton, jonka seurauksena mobiililaitteiden käyttö sivustolla on lähtenyt vahvaan kasvuun. Myös käyttäjät ovat aiempaa aktiivisempia ja käyttävät sivustolla enemmän aikaa. Hyvien tapojen mukaisesti sivusto optimoitiin hakukoneita varten, jonka takia suurin osa sivuston käyttäjistä tulee luonnollisen hakuliikenteen kautta.

Sivustouudistuksen jälkeen freesasimme verkkokaupan ja siirsimme sen verkkosivuston yhteyteen, jolla vältyttiin useilta päällekkäisiltä järjestelmiltä. Alkuperäinen verkkokauppa kotoakotiinshop.com oli jäänne menneiltä vuosilta ja ei vastannut Kannustalon vaatiman brändin arvokkuutta (kauneus & laatu).

Kun asiakas ja toimittaja nauttivat yhteistyöstä, asiakassuhde sekä kasvaa että syventyy ja poikii pitkässä juoksussa mahtavia tuloksia!

Kannustalo.fi
Kannustalo Pihapuoti

Käytettyjä teknologioita:
WordPressWoo Commerce

Projant Oy on ostanut Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017 voimaan tulleella kaupalla. Lue lisää.