Projant Oy on ostanut Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017

RevDev on jo reilun kolmen vuoden ajan parantanut maailmaa auttamalla yrityksiä menestymään digitalisoituvassa ympäristössä. Olemme jatkuvasti kehittäneet toimintaammme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja tarjoamaan parhaita ratkaisuja jokaisen yksilölliseen tarpeeseen. Haluamme jatkossa auttaa asiakkaitamme myös digitalisaation haasteissa tarjoamalla yhtenäisiä ratkaisuja, joilla saadaan kilpailuetua markkinoilla ja mahdollisuuksia kannattavaan kasvuun. Pyrimme siis osaltamme auttamaan yritysten liiketoiminnan kehitystä digitalisoimalla toimintoja mahdollisimman tehokkaasti.

Pitkään jatkunut yhteistyö Projant Oy:n kanssa sai tarinalle jatkoa, kun 1.10.2017 voimaan tulleella kaupalla Projant Oy osti Rev Development Oy:n liiketoiminnan. Kaupan tarkoituksena on pureutua vielä syvemmällä yritysten liiketoiminnan ongelmiin ja tarjota niihin kokonaisvaltaisia ja tehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Kaupan myötä RevDevin koko henkilöstö siirtyi kokonaisuudessaan Projantin palvelukseen.

Mitä tämä tarkoittaa käytännön tasolla?

Käytännön tasolla tämä näkyy asiakkaillemme positiivisella tavalla: pystymme auttamaan teitä entistä laajemmalla palvelutarjonnalla ja saamme paljon kaivattua hartiavoimaa toimintojen taustalle, jolloin pystymme keskittymään entistä paremmin siihen minkä osaamme – eli koodaukseen. <3 Työskentelytapamme ja asenteemme eivät tule muuttumaan mihinkään, vaan päivittäinen yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu vanhaan tuttuun tapaan.

Mikä ihmeen Projant?

Projant Oy tarjoaa yritysten kasvun vauhdittamiseen tarkoitettuja palveluita. Projant Oy on perustettu vuonna 2012 ja se on kasvanut yli 20 työntekijän yritykseksi. Projantilla on toimipisteet Ylivieskassa ja Oulussa.
Tutustu http://projant.fi.

Lisätietoja:

Aki Ruikkala
Rev Development Oy
044 332 3810
aki@revdev.fi

Jouni Anttila, toimitusjohtaja
Projant Oy
050 350 9913
jouni.anttila@projant.fi

Projant Oy on ostanut Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017 voimaan tulleella kaupalla. Lue lisää.