RevDev_

Vuonna 2014 kaksi pohjoisen puupäätä löivät päänsä yhteen. Episodia seurasi pian vierailu Patentti- ja rekisterihallitukseen. RevDev halusi tarjota ammattitaitoista, läpinäkyvää ja tehokasta webbikehitystä rennolla oululaisella otteella.

01 REVDEV PÄHKINÄNKUORESSA

Tänä päivänä RevDev tarjoaa laadukasta avoimeen lähdekoodiin perustuvaa sovellus- ja webbikehitystä, joka edistää asiakkaidemme onnistumista.

Meille projektiviestinnän pitäminen yksinkertaisena on tärkeä asia. Pidämme yhteydenpidon mahdollisimman pitkälle tekijöiden välisenä. Käytännössä tämä tarkoittaa selkeää kommunikointia kehittäjien, suunnittelijoiden ja asiakkaidemme välillä. Tällä tavalla viestit eivät hautaudu tehottomaan sähköpostiviidakkoon ja tekeminen pysyy ketteränä. Käyttämiemme työkalujen, menetelmien ja ohjelmistojen avulla projektiviestintä, raportointi sekä kehityksen seuranta ovat ajantasaista ja selkeää.

02 TÄLLÄ TAVALLA TÄÄLLÄ TOIMITAAN

Läpinäkyvyys

Emme pihtaa tietoa keneltäkään vaan toimimme mahdollisimman läpinäkyvästi. Paras lopputulos syntyy luottamuksen vakaata tietä tallustaen. Mikäli emme kykene tarjoamaan haluamaasi ratkaisua tai palvelua, tarjoamme hymyssä suin vaihtoehtoja ammattitaitoisesta ja laajasta yhteistyöverkostostamme.

Välittäminen ja luottamus

Olemme aidosti kiinnostuneita tuottamaan sinulle lisäarvoa. Uskomme pitkäaikaisiin ja laadukkaisiin yhteistyökumppanuuksiin. Uskomme vakaasti laadukkaan tekemisen tuottavan kukkaronnyörejä säästäviä ratkaisuja. Uskallamme kyseenalaistaa huonoja päätöksiä – vaikka ne olisivat omiamme.

Tehokkuus

Sisäisten ja ulkoisten toimintatapojen jatkuva kehittäminen mahdollistaa tehokkaan toiminnan koko tiimissä. Lupaus tehokkuudesta muuttuu lihaksi ketterinä aikatauluina ja kustannustehokkuutena.

Jatkuva kehittyminen

Emme lepää laakereilla, vaan kuljemme pioneereina webbi- ja sovelluskehityksen eturintamassa.

Projant Oy on ostanut Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017 voimaan tulleella kaupalla. Lue lisää.