Sovelluskehitys_

Kehitämme sovelluksia monenmoisiin tarpeisiin – oli kyseessä sitten markkinointikäyttöön lisäarvoa ja -näkyvyyttä tuova kampanjakohtainen sovellus tai raskaan sarjan webbisofta osana suurta ekosysteemiä.

Softakehityksessä tärkeintä on pitkäjänteisyys, tehokkuus ja toimintavarmuus. Suunnittelemme ratkaisumme aina loppukäyttäjä eli ihminen takaraivoissa. Lopputuloksen pitää olla kestävän kehityksen mukainen ja sen tulee ottaa huomioon huomispäivän mukanaan tuomat muutokset. Emme jätä mitään löysälle, sillä puhuri vie huonot viritelmät mennessään.

Vahvuuksiin ja lempiharrastuksiimme kuuluu front-end-kehityksen aallon harjalla surffailu: kipparoimme lautojamme hyvällä ja rohkealla asenteelle itseluottamusta puhkuen. Hoidamme myös tekniikan arkkitehtuurin suunnittelun, eikä lauta lähde altamme haastavissakaan aallokoissa. Raapustamme kasaan myös automatisoidut dokumentaatiot ja ohjeistukset, jotta muutkin osalliset pääsevät nauttimaan työmme hedelmästä.

Back-endissä lyöttäydymme yhteen alan konkarin, PHP:n kanssa. Frameworkeistä ystäväpiiriimme kuuluu CakePHP, Laravel sekä CodeIgnitor. Rohkeille ja uskallikoille (joita allekirjoittaneetkin ovat) suosittelemme WordPress- tai PyroCMS-pohjaista aplikaatioalustaa.

Voimme toimia osana suurta tiimiä tai tarjota kompaktin paketin yksinoikeudella.

Projant Oy on ostanut Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017 voimaan tulleella kaupalla. Lue lisää.