Verkkosivustot ja palvelut_

Asiakkaille jotka tietävät mitä tahtovat. Kun kaupan hyllyltä ei löydy valmiina sopivaa ratkaisua – räätälöimme sen juuri sinulle sopivaksi.

01 VERKKOSIVUSTOT

Laitamme yksinkertaista tai vaativampaakin toiminnallisuutta edellyttävät verkkosivustokokonaisuudet laukalle hyviksi koetuilla WordPress– ja Drupal-sisällönhallintajärjestelmillä. Kykenemme laajoihin kokonaisratkaisuihin konseptoinnista aina tekniseen toteutukseen saakka. Tarjoamme mm. WordPress-verkkosivustoille erikseen optimoituja palvelinratkaisuja. Personoiduissa sovelluskokonaisuuksissa suosimme avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiä, kuten PyroCMS:ää, joka pohjautuu ohjelmistoalalla vahvaan jalansijaan saaneeseen Laravel PHP-frameworkkiin. Työkalumme eivät kuitenkaan ole kiveen hakattuja, vaan päätökset alustoista ja tekniikasta tehdään tapauskohtaisesti. Ja jos et ymmärtänyt yllä olevasta yhtikäs mitään, niin ei haittaa. Nimittäin riittää, että me ymmärrämme.

02 VERKKOKAUPAT

Verkkokauppa-alustoina käytämme maailmallakin hyväksi todettuja WooCommercea ja Magentoa. Nämä kaksi pientä jättiläistä hanskaavat sekä suuret että pienet verkkokaupat, eikä laajennettavuus tai skaalautuvuus estä kauppasi kehittymistä markkinajohtajaksi. Tehdäänkö kaupat?

03 SUORAMARKKINOINTI

Etanapostin sijaan, digitaaliset sähköisen suoramarkkinoinnin kirjeet lähtevät meidän ja MailChimpin suosiollisella avustuksella kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

04 TUKI JA YLLÄPITO

Jotta verkkosivujen ongelma- ja tukitilanteet tulisivat hoidettua niin tehokkaasti ja rivakasti kuin mahdollista, tarjoamme tutkitusti verenpainetta alentavaa Stressitön-ylläpitopalvelua kaikkiin palveluihimme.

Projant Oy on ostanut Rev Development Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017 voimaan tulleella kaupalla. Lue lisää.